Hobby

 

 

qooool.com s-a nascut dintr-un hobby,o ambitie si o necesitate ....toate la un loc.

In sfarsit dupa multa munca,multe nopti nedormite,multi bani cheltuiti cu tot felul de programatori care stiu si fac de toate pe computer si iti promit ca fac pagini web super,hiper mega ultra...etc...pana ii pui la lucru si cd ai dat banii ...surpriza...nu mai stiu ...chiar atatea sa faca.

Daca vrei si ai nevoie de o pagina web,pentru orice necesitate personala si/sau profesionala si daca nu vrei sa treci prin ce am trecut noi iti oferim urmatoarele sfaturi:

1. si cel mai important punct: masoara-ti neaparat nivelul si cunostintele pentru manevrarea  computerului si stabileste din start in ce program iti doresti sa administrezi pagina web adica mai pe intelesul tuturor,o persoana care are cunostinte avansate in programe si in manevrarea computerului si se va descurca bine in Joomla,acest program va face pagina mai miscatoare si dinamica dar iti trebuie cunostinte destul de avansate ca sa o gestionezi si daca nu ai o sa stai cu saptamanile sa o descurci,din pacate am patit-o pe pielea noastra cu un site acum 2 ani,daca iti este mai simplu sa completezi casute alege wordress,este mai simplu si va fi foarte usor sa gestionezi pagina web.

2. cauta pe internet pagini web care-ti plac,fa o munca de cercetare,studiaza-le amanuntit,gandeste-te cum si unde sa se deschida sectiunile,subpaginile si stabileste design-ul site-ului pe care il vrei sa- faci,eventual fa un logo personalizat,nu te lasa pe mana celui ce va executa site-ul,motivul pentru care te sfatuim este ca tehnologia  si sistemul site-urilor sunt asa de complexe si sunt atatea functii disponibile ca,daca iti deschizi ochii prea tarziu o sa platesti bani extra sa le ai incluse pe site,asa ca stai pe net macar o saptamana inainte de a contacta pe cineva si informeaza-te bine.

3. dupa ce ai stabilit design-ul final contacteaza unul sau mai multi web-designeri,explica-le ideea ta si solicita o oferta de pret,nu uita sa negociezi,nu-i o rusine si solicita-le planul de lucru,motivul pentru care te sfatuim este ca o pagina web trebuie sa aiba un workframe in care sa fie insertata programarea si design-ul separat,in cazul in care vrei sa modifici ceva in preogramare sa nu afecteze design-ul si invers,deci ideal este ca web-designer-ul sa aiba un programator cu care sa colaboreze si astfel sa se elimine posibilele neintelegeri de domeniu tehnic.

4. dupa ce ai ales persoana care va executa site-ul ,plateste un avans si solicita o data de predare a lucrarii si suna din cand in cand sa vezi cum merge lucrarea

5. cand site-ul este terminat nu uita sa platesti lucrarea,restul cat a mai ramas,este bine sa respecti oamenii si sa lasi o usa deschisa pe viitor,cel mai bun lucru este sa lucrezi cu aceeasi persoana care a executat site-ul si care cunoaste perfect  sistemul de operare a motorului.

6. daca ai respectat pasii de mai sus,mai mult ca sigur vei avea o experienta mai putin stresanta si vei economisi bani in buzunarul tau.